Griekenland

Corfu tips
Griekenland

Corfu

Corfu wordt één van de mooiste Griekse eilanden genoemd en is vooral geschikt voor natuur-en strandliefhebbers. Na drie keer op Corfu te zijn geweest, heb ik alle leukste bezienswaardigheden voor je op een rijtje gezet.
Evia tips, wat te doen
Griekenland

Evia

Evia is het één na grootste eiland van Griekenland en maakt deel uit van de Sporaden. Op het eiland vind je talloze mooie bezienswaardigheden, denk aan prachtige stranden, groene natuur en authentieke dorpen.
Griekenland

Karpathos

Karpathos is iets minder bekend dan andere Griekse eilanden. Op dit onontdekte eiland kom jij helemaal tot rust. Ik vertel jou de leukste tips die je zeker niet mag overslaan!
Kefalonia tips, wat te doen.
Griekenland

Kefalonia

Kefalonia wordt één van de mooiste eilanden van Griekenland genoemd. Het eiland behoort tot de Ionische eilanden waar ook Zakynthos, Corfu en Lefkas onderdeel van uitmaken. Kefalonia kenmerkt zich door prachtige baaien, steile bergen, groene valleien en idyllische dorpjes.
Kos tips
Griekenland

Kos

Ga je binnenkort naar het Griekse eiland Kos? Goede keuze! Hier beleef je ongetwijfeld een geweldige zonvakantie. Op Kos bevinden zich prachtige stranden, pittoreske dorpen en mooie natuur.
Lefkas tips. Wat te doen
Griekenland

Lefkas

Lefkas, een eiland dat zich bevindt in de Ionische zee, is nog niet zo ontdekt door het grote publiek. Erg fijn, want dat maakt het eiland minder toeristisch. Het eiland kenmerkt zich door pittoreske dorpjes, groene natuur, mooie kliffen en schitterende watervallen.
Mykonos tips, wat te doen
Griekenland

Mykonos

Mykonos behoort tot de Cycladen en staat vooral bekend om het bruisende nachtleven en de Hollywood sterren die op hun privéjacht relaxen. Maar Mykonos is zo veel meer dan dat. Er bevinden zich paradijselijke zandstranden, goede eetgelegenheden, pittoreske dorpen en mooie natuur.
Griekenland

Naxos

Ga je binnenkort naar Naxos? Goede keuze! Naxos is het grootste eiland van de Cycladen en telt talloze paradijselijke stranden, pittoreske (witte) dorpen en mooie natuur. Daarnaast kent het eiland (nog) geen massatoerisme.
Noord-Kreta tips, wat te doen.
Griekenland

Noord-Kreta

Ga jij binnenkort naar het noorden van Kreta? Goede keuze! Kreta is een erg geliefde vakantiebestemming en vooral het noorden wordt veel bezocht. Hier bevinden zich paradijselijke stranden, pittoreske dorpjes en goede uitgaansgelegenheden.
Knossos op het Griekse eiland Kreta
Griekenland

Oost-Kreta

In dit artikel ga ik vooral in op het bijzondere Oost-Kreta. Mocht je naar het noorden gaan, kun je ook verder lezen. Met de prachtige stranden, authentieke dorpjes en het bruisende uitgaansleven zal je hier een geweldige vakantie beleven
Parga tips, wat te doen
Griekenland

Parga

Parga ligt aan de westkust van het Griekse vaste land in de provincie Epirus. Het dorpje kenmerkt zich door pittoreske kleurrijke huisjes, gezellige restaurants en adembenemende uitzichtpunten. Parga wordt zelfs één van de mooiste dorpjes van Griekenland genoemd.
Peloponnesos tips
Griekenland

Peloponnesos

Peloponnesos is het grootste schiereiland van Griekenland en ligt ten zuiden van het vaste land. Het eiland kenmerkt zich door de verlaten zandstranden, bergachtige landschappen, mooie dorpjes en vriendelijke bevolking.
lindos-kreta-eiland
Griekenland

Rhodos

Met de prachtige stranden, oude ruïnes en schattige dorpjes zal je een heerlijke vakantie hebben. Lees verder voor mijn beste tips naar dit bijzondere eiland.
Pythagorion op Samos
Griekenland

Samos

Ga je binnenkort naar Samos? Goede keuze! Samos wordt de ‘groene smaragd van de Egeïsche zee’ genoemd. Vele reizigers vinden Samos één van de mooiste eilanden van Griekenland en ik kan dat zeker bevestigen.
Skopelos tips, wat te doen
Griekenland

Skopelos

Ga je binnenkort naar Skopelos? Goede keuze! Het eiland behoort tot de Sporaden en is het groenste eiland van Griekenland. De eilanden Skiathos en Alonissos liggen vlakbij. Skopelos is vooral bekend geworden door de film Mamma Mia (deel 1) die hier voor een groot deel is opgenomen.
Griekenland

West-Kreta

In dit artikel ga ik in op het idyllische West-Kreta. Met de prachtige stranden, bergen en authentieke dorpen is dit zeker het bezoeken waard! Lees verder voor de beste tips naar het westen van Kreta.
navagio beach op Zakynthos
Griekenland

Zakynthos

Ik mocht dit eiland al eens twee keer bezoeken en in dit artikel blik ik terug op het prachtige Zakynthos. Ga jij binnenkort naar Zakynthos of staat dit gewoon op jouw bucketlist? Lees dan vooral verder.
Zuid-Kreta tips
Griekenland

Zuid-Kreta

Ga je naar het zuiden van Kreta? Dit gedeelte van het eiland is het minst toeristisch. Heel fijn dus als je van rust houdt. Dat het zuiden minder toeristisch is, betekent niet dat het minder mooi is. Denk aan de prachtige landschappen, paradijselijke stranden en pittoreske dorpen