Spanje

Barcelona
Spanje

Barcelona

Barcelona is één van de meest geboekte stedentrips en dat is zeker niet zonder reden. In deze Noord-Spaanse stad valt genoeg te ontdekken. Struin door de smalle straatjes in de binnenstad of geniet van het warme weer op één van de stranden in de stad.
Gran Canaria tips
Spanje

Gran Canaria

Dit eiland waar je het gehele jaar door van de zon kunt genieten, staat al jaren hoog op de lijstjes als populaire vakantiebestemming. Dit is uiteraard niet zonder reden want op Gran Canaria is genoeg te beleven.
Ibiza tips
Spanje

Ibiza

Ga je binnenkort naar Ibiza? Dat is zeker een goede keuze! Als het je eerste keer Ibiza is, zeggen ze dat je daarna altijd weer wil terugkeren naar het eiland. Dat klinkt natuurlijk veelbelovend. Maar dat is het ook, want Ibiza is een prachtig eiland.
Tips Lanzarote
Spanje

Lanzarote

Lanzarote is een uniek eiland. Het zwarte landschap in combinatie met de talloze witte huisjes is een bijzonder gezicht om te zien.
Mallorca
Spanje

Mallorca

Mallorca heeft veel te bieden. Denk aan mooie berglandschappen, pittoreske dorpjes en prachtige stranden met azuurblauwe zeeën. Lees verder voor de beste tips die zeker niet mogen ontbreken op jouw vakantie naar Mallorca.
Tenerife tips, wat te doen
Spanje

Tenerife

Dankzij de ligging voor de Afrikaanse kust heeft Tenerife het hele jaar door een aangename temperatuur. Ideaal als je dus nog even van de zon wil genieten in de winter. Tenerife is het grootste eiland van de Canarische eilanden en heeft bovendien enorm veel mooie bezienswaardigheden